Thuis Opleidingen

Menu
mbo verzorgende ig geestelijke gezondheidszorg

MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg

	MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg

 

Wanneer je kiest voor de MBO-opleiding Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg, kies je voor het bieden van zorg op maat aan een uitdagende doelgroep.

 

Opleiding Informatie: MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg

categorie: Gezondheid

"Wil jij graag persoonlijke zorg bieden aan mensen met complexe psychosociale of psychiatrische stoornissen of een verslaving? Wil jij de kwaliteit van leven verbeteren voor deze doelgroepen? Dan past de MBO-opleiding Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg echt bij jou! Je leert onder andere het bieden van zorg en ondersteuning en het uitvoeren van verzorgende taken. Iets voor jou? Starten kan bij het NTI elke dag!Daarom kies je voor MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg van het NTI:

  • Verwacht in 2012
  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
"

 

Studiegids aanvragen: MBO Verzorgende IG Geestelijke gezondheidszorg

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.