Thuis Opleidingen

Menu
hbo module europese integratie

HBO module Europese integratie

	HBO-module Europese integratie

 

Ook meer kennis vergaren van de steeds nauwere samenwerking tussen de lidstaten van de EU? Dat kan met de studie Europese Integratie van het NTI.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Europese integratie

categorie: Administratie en Economie

"De samenwerking tussen de Europese lidstaten neemt steeds verder toe en een goede kennis van de instituten, politiek en organisatie van de EU wordt daardoor steeds belangrijker. Wil je meer weten over de geschiedenis van de EU en de werking van de Europese Commissie, de Europese Raad en het Europarlement? Start dan nu met de HBO-module Europese integratie van Hogeschool NTI en krijg inzicht in deze belangrijke instituten en hun besluitvorming! Na het afronden van deze korte module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding European Studies.Daarom kies je voor HBO-module Europese integratie van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO European Studies
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Europese integratie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.