Thuis Opleidingen

Menu
hbo personeelsmanagement

HBO Personeelsmanagement

	HBO Personeelsmanagement

 

Werk je graag met mensen en wil je ze de juiste loopbaan bieden? De opleiding HBO Personeelsmanagement van het NTI is precies iets voor jou! Je leert hoe je conflicten hanteert, met personeel omgaat, functioneringsgesprekken voert en adviestraining geeft

 

Opleiding Informatie: HBO Personeelsmanagement

categorie: Management

"Werk je graag met mensen en wil je ze de juiste loopbaan bieden? De opleiding HBO Personeelsmanagement van het NTI is precies iets voor jou! Je leert hoe je conflicten hanteert, met personeel omgaat, functioneringsgesprekken voert en adviestraining geeft. Bovendien geniet je gratis praktijkdagen en vakliteratuur en krijg je persoonlijke begeleiding. Aan het eind van de opleiding kun je personeelsadviseur, personeelsfunctionaris of personeelsconsulent worden en ben je alle medewerkers van het bedrijf van dienst!Daarom kies je voor HBO Personeelsmanagement van het NTI:

  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur
  • Inclusief 5 praktijktrainingen
  • Tot wel 5 certificaten/diploma's behalen

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Personeelsmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.