Thuis Opleidingen

Menu
professioneel weddingplanner

Professioneel Weddingplanner

	Professioneel Weddingplanner

 

Ben je creatief en heb je gevoel voor stijl, dan bezit je de ultieme eisen om een Professioneel Weddingplanner te worden. Start vandaag nog bij het NTI!

 

Opleiding Informatie: Professioneel Weddingplanner

categorie: Detailhandel en Horeca

"Creativiteit en gevoel voor stijl, dat zijn de eisen voor de perfecte bruiloft. Heb je toewijding en passie voor het vak en vind je het fantastisch om de mooiste dag uit iemands leven werkelijkheid te laten worden? Met de opleiding Professioneel Weddingplanner kun je een zelfstandige onderneming opzetten als weddingplanner. Aan het einde van de opleiding ontvang je het diploma Professioneel Weddingplanner van Weddingplanners International.Daarom kies je voor Professioneel Weddingplanner van het NTI:

  • 4 gratis seminars
  • Examenkosten
  • Exemplaar Bruid en Bruidegom
"

 

Studiegids aanvragen: Professioneel Weddingplanner

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.