Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma frontofficemanagement

Kort HBO programma Frontofficemanagement

	Kort HBO-programma Frontofficemanagement

 

"Frontofficemanagement - Cursus Frontofficemanagement volgen bij NTI Het korte HBO-programma Frontofficemanagement leert je op praktijkgerichte wijze de front office zo efficient mogelijk te voeren."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Frontofficemanagement

categorie: Management

"Wil jij je functie als frontofficemedewerker beter uitoefenen? Dan is het korte HBO-programma Frontofficemanagement wat voor jou! Je leert alles over hotelorganisatie, frontoffice totaalbeeld, prijzenstructuur, managementsystemen, huishouding, serviceverlening, reserveringssystemen en nog veel meer belangrijke punten! Na het traject weet je meer over de inhoud van je functie en heb je meer inzicht in hoe verbeteringen kunnen worden doorgevoerd.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Frontofficemanagement van het NTI:

  • Binnen 3 tot 6 maanden af te ronden
  • 18 EC
  • Inclusief lesmateriaal en 1 praktijktraining

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Frontofficemanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.