Thuis Opleidingen

Menu
cartoon en striptekenen

Cartoon- en Striptekenen

	Cartoon- en Striptekenen

 

Met de NTI-cursus Cartoon- en Striptekenen leert zelfs degene die vindt dat hij niet kan tekenen binnen een jaar uitstekend cartoon- en striptekenen.

 

Opleiding Informatie: Cartoon- en Striptekenen

categorie: Creatief

"Wil je cartoons en strips leren tekenen? De cursus Cartoon- en Striptekenen leert je dit, zelfs als je niet de beste tekenaar bent! Aan de hand van veel voorbeelden, gerichte oefeningen en deskundige adviezen van de cursusbegeleiders ontwikkel je een persoonlijke en herkenbare tekenstijl. Je krijgt gratis lesmateriaal ter waarde van € 35,- en je kunt direct aan de slag. Begin vandaag nog met deze cursus en leer cartoon- en striptekenen als geen ander!Daarom kies je voor Cartoon- en Striptekenen van het NTI:

  • Gratis werkmateriaal
  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 12 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Cartoon- en Striptekenen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.