Thuis Opleidingen

Menu
praktisch eventmanagement

Praktisch eventmanagement

	Praktisch eventmanagement

 

Het plannen van een event hangt vaak af van honderden factoren. De NTI-cursus Praktisch Eventmanagement leert je zelfstandig events te organiseren!

 

Opleiding Informatie: Praktisch eventmanagement

categorie: Management

"Wil je graag evenementen organiseren op een professionele manier? De opleiding Eventmanagement geeft je alle kennis om een evenement succesvol te laten verlopen, door je organisatietalent aan te spreken en deze maximaal te laten benutten! Je leert ook de zakelijke kanten van het vak, zoals hoe je de kostprijs berekent, maar je leert je event ook marketen en het project organiseren. Na afronding van de opleiding kun je aan de slag bij amusementsbedrijven, overheden, congresorganisaties, maar natuurlijk ook als zelfstandige. Is dit wat voor jou? Start dan vandaag nog!Daarom kies je voor Praktisch eventmanagement van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Studiebegeleiding van je persoonlijke mentor
  • Flexibel studeren
"

 

Studiegids aanvragen: Praktisch eventmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.