Thuis Opleidingen

Menu
hbo module persoonlijkheidsleer

HBO module Persoonlijkheidsleer

	HBO-module Persoonlijkheidsleer

 

Verdiep je in dit vakgebied en maak binnen 6 maanden kennis met verschillende theorieen over persoonlijkheid en hun grondleggers. Schrijf je nu in!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Persoonlijkheidsleer

categorie: Psychologie

"Wanneer je kiest voor de HBO-module Persoonlijkheidsleer van het NTI, ga je aan de slag met verschillende theorieën over persoonlijkheid. Deze module is onderdeel van de erkende opleiding HBO Toegepaste psychologie. Wanneer je het certificaat voor deze module hebt gehaald, heb je een gedeelte van de volledige opleiding afgerond. Hiervoor kun je vrijstelling krijgen indien je doorstroomt naar de volledige opleiding. Bij het NTI studeer je flexibel, waar en wanneer je dat zelf wilt. Start vandaag nog met deze interessante psychologie-module.Daarom kies je voor HBO-module Persoonlijkheidsleer van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 4 EC
  • Module uit HBO Toegepaste Psychologie
  • Literatuur van Schultz en Schultz

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Persoonlijkheidsleer

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.