Thuis Opleidingen

Menu
horeca assistent

Horeca assistent

	Horeca assistent

 

Wil jij aan de slag in de horeca? Als gastheer of gastvrouw in de bediening? In deze cursus van het NTI leer je in 3 maanden alles wat je moet weten!

 

Opleiding Informatie: Horeca assistent

categorie: Detailhandel en Horeca

"Wil jij aan de slag in de horeca? Als gastheer of gastvrouw in de bediening? In de cursus Horeca assistent van NTI leer je alles wat je moet weten. Hoe je ervoor zorgt dat jouw gasten tevreden zijn en het naar hun zin hebben. Dat de bediening niets te wensen overlaat. Dat de gerechten van goede kwaliteit zijn. En dat er hygiënisch wordt gewerkt. Wil jij weten hoe je zorgt voor tevreden gasten en goedgevulde magen? Schrijf je dan vandaag nog in!Daarom kies je voor Horeca assistent van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Horeca assistent

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.