Thuis Opleidingen

Menu
duits voor beginners

Duits voor beginners

	Duits voor beginners

 

Verbaas iedereen, want met de cursus Duits van het NTI voor beginners speekt en schrijf je binnen 8 maanden al een heel aardig woordje Duits.

 

Opleiding Informatie: Duits voor beginners

categorie: Talen

"Behalve in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk wordt ook in Scandinavië, Oost-Europa en landen rond de Middellandse Zee veel Duits gesproken. Schrijf je daarom nu in voor de cursus Duits voor beginners van het NTI als je naar deze landen op vakantie gaat of hier zaken mee doet! Je docent controleert schriftelijk & gesproken huiswerk, zodat je woorden, het vormen van zinnen en de grammatica leert in zowel woord als geschrift. Na afloop van deze cursus beheers je ruim 1.500 Duitse woorden en kun je corresponderen en boeken, tijdschriften en kranten lezen.Daarom kies je voor Duits voor beginners van het NTI:

  • Leer binnen enkele maanden de Duitse 
    taal lezen, spreken en schrijven!
  • Praktijkgerichte cursus met CD's

"

 

Studiegids aanvragen: Duits voor beginners

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.