Thuis Opleidingen

Menu
hbo sociaal pedagogische hulpverlening klassikaal

HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening Klassikaal

	HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening Klassikaal

 

Wil je aan de slag met het HBO-opleiding SPH? En wil je daarnaast les van een ervaren docent? Start dan met Sociaal Pedagogische Hulpverlening Klassikaal!

 

Opleiding Informatie: HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening Klassikaal

categorie: Gedrag en Maatschappij

"De erkende HBO-opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening kun je bij het NTI nu ook met klassikale lessen volgen. Deze opleiding maakt onderdeel uit van het domein Social Work. Je gaat aan de slag met de onderwerpen oriënteren, psychologie en methodisch werken, kwaliteitszorg, beleid en onderzoek en de doelgroep jongeren. Wanneer je de opleiding succesvol afrondt, ontvang je het wettelijk erkende diploma SPH. Je mag zich dat Bachelor of Social Work noemen.Daarom kies je voor HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening Klassikaal van het NTI:

  • Extra intensieve begeleiding
  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 12 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.