Thuis Opleidingen

Menu
gezond en fit

Gezond en fit

	Gezond en fit

 

Wil je de kwaliteit van je leven verbeteren? Start dan vandaag nog met de cursus Gezond en fit van het NTI! Geestelijk en lichamelijk in topconditie!

 

Opleiding Informatie: Gezond en fit

categorie: Gezondheid

"Wanneer je de kwaliteit van je leven wilt verbeteren, ben je bij de cursus Gezond en fit van het NTI aan het juiste adres. Je leert hoe je zowel mentaal als fysiek fit wordt en blijft! Je leert alles over een gezonde levensstijl dankzij deze cursus. Zo ga je onder andere aan de slag met een gezonde voeding, voldoende bewegen en ontspanning. Het lesmateriaal is bij de cursus inbegrepen. Je hoeft dus geen aparte studieboeken aan te schaffen. Wanneer je de cursus hebt afgerond, ontvang je een waardevol certificaat van het NTI.Daarom kies je voor Gezond en fit van het NTI:

  • Studeren in je eigen tempo
  • Een fit en gezond bestaan
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: Gezond en fit

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.