Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject sociaal juridische dienstverlening sjd

HBO orientatietraject Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD)

	HBO-orientatietraject Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD)

 

Wil je alles weten over de wetten en regels in Nederland? En wil je mensen daar graag over adviseren? Dan past het orientatietraject SJD uitstekend bij jou!

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD)

categorie: Recht en Juridisch

"Als sociaal juridisch dienstverlener weet je een brug te slaan tussen het recht en de mens. Wil je mensen helpen een weg te vinden tussen alle wetten en regels die er zijn? Voor veel mensen is het Nederlandse rechtssysteem een doolhof, maar voor jou niet! Wanneer je het HBO-oriëntatietraject Sociaal Juridische Dienstverlening succesvol hebt afgerond, ben je uitstekend in staat om je medeburgers te informeren over de wetten en regels in Nederland. Na afronding van de opleiding kun je ook eenvoudig doorstromen naar de volledige HBO-opleiding SJD.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD) van het NTI:

  • 30 EC
  • Certificaat binnen 6 maanden
  • Inclusief 1 praktijktraining

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.