Thuis Opleidingen

Menu
hbo personeelsmanagement coaching en loopbaanadvisering

HBO Personeelsmanagement Coaching en loopbaanadvisering

	HBO Personeelsmanagement - Coaching en loopbaanadvisering

 

De HBO-opleiding Coaching en loopbaanadvisering naast je fulltime baan en/of druk sociaal leven volgen? Dat kan bij Hogeschool NTI! Start wanneer je wilt!

 

Opleiding Informatie: HBO Personeelsmanagement - Coaching en loopbaanadvisering

categorie: Management

"Denk jij de kwaliteiten te hebben om mensen aan de juiste baan helpen? Of wil je ze coachen tijdens hun loopbaan bij een bedrijf? Start met de praktijkgerichte NTI-opleiding HBO Personeelsmanagement - Coaching en loopbaanadvisering. Je wordt een kei in werving- en selectietechnieken, adviseren, motiveren en loopbaanbegeleiding. Bovendien geniet je van gratis praktijkdagen, persoonlijke begeleiding en vakliteratuur. Met je HBO-diploma kun je aan de slag als recruiter, coach of loopbaanadviseur bij een arbeidsbureau of bij een personeelsafdeling.Daarom kies je voor HBO Personeelsmanagement - Coaching en loopbaanadvisering van het NTI:

  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 6 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur
  • Tot wel 5 certificaten/diploma's behalen!

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Personeelsmanagement - Coaching en loopbaanadvisering

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.