Thuis Opleidingen

Menu
hbo commerciele economie

HBO Commerciele Economie

	HBO Commerciele Economie

 

HBO Commerciele Economie studeer je bij Hogeschool NTI. Je studeert op je eigen manier, in je eigen tempo en met veel persoonlijk contact.

 

Opleiding Informatie: HBO Commerciele Economie

categorie: Management

"Ben je carrièregericht en is het je streven om uiteindelijk marketingmanager te worden van een marketingafdeling? Of droom je van je eigen marketing consultancybureau? Start dan met de opleiding HBO Commerciële Economie! Je leert alles over marketing- en communicatiestrategieën en managementvaardigheden. Na het behalen van je getuigschrift kun je direct aan de slag als marketeer, communicatiemedewerker, salesmanager of productmanager. Bovendien geniet je van gratis praktijkdagen en vakliteratuur!Daarom kies je voor HBO Commerciële Economie van het NTI:

  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 10 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur
  • Tot wel 5 certificaten/diploma's behalen

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Commerciele Economie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.