Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding kinderopvang gespecialiseerd

Basisopleiding Kinderopvang gespecialiseerd

	Basisopleiding Kinderopvang gespecialiseerd

 

Een Basisopleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker Kinderopvang? Met Kinderopvang op niveau 4 leer je de basis van het werken bij een kinderopvang!

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Kinderopvang gespecialiseerd

categorie: Onderwijs en Kinderen

"Je wilt werken met kinderen die buiten huis worden opgevangen maar kunt geen stage lopen? Start dan nu met de Basisopleiding Kinderopvang gespecialiseerd en leer de belangrijke aspecten van de opvang van baby's, peuters, kinderen en jongeren. Een Gespecialiseerd pedagogisch medewerker Kinderopvang creëert een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Na de basisopleiding kun je probleemloos doorstromen en hoef je alleen nog een stage te doen en bijvakken te volgen om het erkende MBO-diploma Gespecialiseerd pedagogisch medewerker 4: Kinderopvang te verkrijgen.Daarom kies je voor Basisopleiding Kinderopvang gespecialiseerd van het NTI:

  • Inclusief gratis praktijkdag
  • Geen stage
  • Doorstroommogelijkheden

"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Kinderopvang gespecialiseerd

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.