Thuis Opleidingen

Menu
management en organisatie

Management & Organisatie

	Management & Organisatie

 

Start nu met de beroepsopleiding Management & Organisatie, waarbij je door middel van praktijkgerichte cases alles leert over bedrijfscultuur en -structuur.

 

Opleiding Informatie: Management & Organisatie

categorie: Management

"Je bent een organisatietalent en wilt hier professioneel in verder? Dan is een opleiding Management & Organisatie interessant. In deze cursus op HBO-niveau wordt alles behandeld wat met management en organisaties te maken heeft. Je krijgt zeer uitgebreide studieboeken met onderwerpen als: de manier waarop organisaties functioneren, de aard van de problemen in een organisatie, de mogelijkheden om een organisatie te veranderen, en informatiestromen. Als je een praktijkgerichte opleiding wilt met veel cases en opdrachten, is Organisatiekunde van het NTI echt iets voor jou!Daarom kies je voor Management & Organisatie van het NTI:

  • Haal meer uit je managementvaardigheden
  • Sterke combinatie theorie en praktijk
  • Boordevol interessante cases
  • Inclusief gratis praktijktraining
"

 

Studiegids aanvragen: Management & Organisatie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.