Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma mediation

Kort HBO programma Mediation

	Kort HBO-programma Mediation

 

"Mediator worden? Volg het korte HBO-programma Mediation! Ben je werkzaam in het vakgebied van mediation en conflictmanagement? Maak dan met het korte HBO-programma Mediation van het NTI een verdiepingsslag!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Mediation

categorie: Recht en Juridisch

"Ben je werkzaam in het vakgebied van mediation en conflictmanagement, dan kun je met het korte HBO-programma Mediation een echte verdiepingslag maken om jouw functie nog meer body te geven. De opleiding kent vier modules; conflictkunde, verwijzen naar mediation, conflictmanagement en mediation en arbeidsconflicten. Een praktijkgerichte beroepsopdracht sluit dit korte HBO-programma van het NTI af. Wil jij ook na een half jaar een wettelijk erkend certificaat ontvangen? Start dan vandaag nog met dit boeiende HBO-programma!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Mediation van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Mediation

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.