Thuis Opleidingen

Menu
mbo module rekenen 2f

MBO-module Rekenen 2F

	MBO-module Rekenen 2F

 

De module Rekenen 2F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal nu alvast jouw diploma en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.

 

Opleiding Informatie: MBO-module Rekenen 2F

categorie: Administratie en Economie

"Rekenen is voor iedereen die gestart is met een MBO-opleiding een verplicht onderdeel. Dat geldt voor alle volledige MBO-opleidingen in Nederland. Het NTI MBO-College biedt Rekenen aan als een losse module. Er zijn twee niveaus van Rekenen, namelijk 2F voor MBO-niveau 1-, 2- en 3-opleidingen en 3F voor MBO-niveau 4-opleidingen. Je kunt als je wilt een praktijkdag (optioneel en niet kosteloos) bijwonen. Daar worden alle onderdelen uitvoerig besproken en krijgt u feedback op al jouw vragen. Je doet digitaal examen. Binnen de digitale leeromgeving vind je een rekenforum en veel andere informatie. Met het behalen van deze module voldoe je aan de nieuwe wettelijke eisen en ontvang je een waardevol certificaat.Daarom kies je voor MBO-module Rekenen 2F van het NTI:

  • Incl. studiemateriaal
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Studiebegeleiding van jouw persoonlijke mentor
"

 

Studiegids aanvragen: MBO-module Rekenen 2F

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.