Thuis Opleidingen

Menu
korte verhalen en romans schrijven

Korte verhalen en romans schrijven

	Korte verhalen en romans schrijven

 

Tijdens de NTI-cursus Korte verhalen romans schrijven leer je binnen 6 maanden boeiende artikelen en verhalen schrijven. Schrijf je vandaag nog in!

 

Opleiding Informatie: Korte verhalen en romans schrijven

categorie: Creatief

"Wit je graag je schrijfvaardigheden verbeteren en leren om verhalen met boeiende inhoud te schrijven? Tijdens de cursus Korte verhalen en romans schrijven leer je hoe je personages creëert en karakteriseert en je leert werken met verschillende genres. Ook word je bijgestaan door je docent, een redacteur van Uitgeverij Bellevue. Aan het eind van de cursus heb je een schrijfstijl ontwikkeld waarmee je professioneel aan de slag kunt.Daarom kies je voor Korte verhalen en romans schrijven van het NTI:

  • Begeleiding door een uitgever
  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 6 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Korte verhalen en romans schrijven

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.