Thuis Opleidingen

Menu
hbo module media en reclame

HBO module Media & Reclame

	HBO-module Media & Reclame

 

"HBO-module Media & Reclame - Alles wat je wilt weten over Media&Reclame Wil je aan de slag in de interessante wereld van media en reclame? Deze HBO-module van het NTI biedt je een perfecte basis. Start vandaag nog!"

 

Opleiding Informatie: HBO-module Media & Reclame

categorie: Marketing en Communicatie

"Hoe kan een reclameboodschap het beste onder de aandacht worden gebracht bij het publiek? Dat is de centrale vraag tijdens de module Media & Reclame. Media en reclame zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Enerzijds is de media afhankelijk van reclame-inkomsten en anderzijds zijn adverteerders afhankelijk van de media om hun boodschap over te brengen. Wil je een interessante module volgen bij Hogeschool NTI, dan is deze module zeker iets voor jou!Daarom kies je voor HBO-module Media & Reclame van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Communicatie
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Media & Reclame

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.