Thuis Opleidingen

Menu
mbo medewerker maatschappelijke zorg

MBO Medewerker maatschappelijke zorg

	MBO Medewerker maatschappelijke zorg

 

Met de MBO-opleiding Medewerker maatschappelijke zorg van het NTI beschik je snel over de juiste kennis om in een breed beroepenveld aan de slag te kunnen!

 

Opleiding Informatie: MBO Medewerker maatschappelijke zorg

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Houd je ervan om mensen te helpen? Start dan met de brede en op hulpverlening gerichte NTI-opleiding MBO Medewerker maatschappelijke zorg op niveau 3. Je helpt mensen met de planning en uitvoering van hun dagelijkse activiteiten, of dit nu werk is of juist hun vrije tijd. Ook help je deze mensen met hun persoonlijke verzorging en in hun huiselijke omgeving. Tijdens de MBO-opleiding leer je al deze vaardigheden en toets je ze door middel van een stage. Aan het eind van de opleiding ontvang je een volwaardig MBO-diploma, waarmee je direct aan de slag kunt!Daarom kies je voor MBO Medewerker maatschappelijke zorg van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Medewerker maatschappelijke zorg

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.