Thuis Opleidingen

Menu
hbo module leidinggeven en conflicthantering

HBO module Leidinggeven en conflicthantering

	HBO-module Leidinggeven en conflicthantering

 

Regelmatig conflicten op de werkvloer? Met de HBO-module Leidinggeven en conflicthantering leer je hoe je problemen op de werkvloer aanpakt.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Leidinggeven en conflicthantering

categorie: Management

"Heb je als manager wel eens te maken met conflictsituaties en zoek je naar een goede werkwijze om deze op te lossen en te voorkomen? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Leidinggeven en conflicthantering van Hogeschool NTI! Je leert hoe je conflicten analyseert met een diagnosemodel waarmee je op basis van de inhoud, het proces en de context van het conflict de beste interventiemethode kiest. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Personeelsmanagement.Daarom kies je voor HBO-module Leidinggeven en conflicthantering van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Personeelsmanagement
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Leidinggeven en conflicthantering

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.