Thuis Opleidingen

Menu
mbo telefonist receptionist

MBO Telefonist / Receptionist

	MBO Telefonist / Receptionist

 

Word de administratieve duizendpoot die ieder bedrijf graag in dienst heeft, met de MBO-opleiding Administratief medewerker Telefonist / Receptionist

 

Opleiding Informatie: MBO Telefonist / Receptionist

categorie: Administratie en Economie

"Heb je een goede telefoonstem, houd je ervan om mensen de juiste weg te wijzen en lijkt het je prettig om de spil te zijn in een bedrijf? Met de praktijkgerichte NTI-opleiding MBO Telefonist / Receptionist word je het visitekaartje van de organisatie! Je leert klantgerichte taken zoals het ontvangen van bezoekers en het doorverbinden van contacten. Dit doe je met persoonlijke begeleiding en met gratis studiemateriaal. Met jouw officiële MBO-diploma kun je direct aan de slag op de arbeidsmarkt bij vrijwel elk bedrijf als telefoniste of receptioniste.Daarom kies je voor MBO Telefonist / Receptionist van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen
"

 

Studiegids aanvragen: MBO Telefonist / Receptionist

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.