Thuis Opleidingen

Menu
frans voor gevorderden

Frans voor gevorderden

	Frans voor gevorderden

 

Wil je je kennis van de Franse taal verder uitbreiden? Nergens kan dat beter dan met de taalcursus Frans voor gevorderden van het NTI.

 

Opleiding Informatie: Frans voor gevorderden

categorie: Talen

"Beheers je de Franse taal zowel mondeling als schriftelijk al redelijk? Dan kun je met de cursus Frans voor gevorderden je kennis zowel opfrissen als uitbreiden. Na afloop kun je op hoog niveau gesprekken voeren en teksten begrijpen, volg je zonder problemen de moeilijkste toneelstukken en films en ben je in staat om uitstekend geformuleerde brieven, rapporten en artikelen te schrijven.Je kent immers vele Franse uitdrukkingen en gezegdes en beheerst de enkel- en meervoudsvormen, sterke en zwakke werkwoorden en werkwoordsvormen. Schrijf je daarom nu in voor deze cursus!Daarom kies je voor Frans voor gevorderden van het NTI:

  • Praktijkgerichte cursus met CD's
  • Verbeter jouw Frans in korte tijd
  • Beheers ruim 3000 Franse woorden

"

 

Studiegids aanvragen: Frans voor gevorderden

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.