Thuis Opleidingen

Menu
spaans voor gevorderden

Spaans voor gevorderden

	Spaans voor gevorderden

 

Wil je je kennis van de Spaanse taal verder uitbreiden? Nergens kan dat beter dan met de taalcursus Spaans voor gevorderden van het NTI.

 

Opleiding Informatie: Spaans voor gevorderden

categorie: Talen

"Je beheerst de Spaanse taal al redelijk en wilt je kennis opfrissen en uitbreiden. Dat kan met de NTI-cursus Spaans voor gevorderden. Je vergroot je woordenschat en verscherpt je grammatica. In de 40 praktische lessen wordt veel aandacht besteed aan leesvaardigheid en je leert brieven schrijven en gesprekken voeren. Met de NTI-cursus Spaans voor gevorderden leer je je moeiteloos verstaanbaar maken zowel in een zakelijke omgeving als in privesituaties.Daarom kies je voor Spaans voor gevorderden van het NTI:

  • Praktijkgerichte cursus met cd's
  • Inclusief lesmateriaal
  • Leer ruim 2650 Spaanse woorden

"

 

Studiegids aanvragen: Spaans voor gevorderden

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.