Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding medewerker evenementenorganisatie

Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie

	Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie

 

Leer de meest uiteenlopende evenementen te organiseren met de basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie van het NTI! Start vandaag nog.

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie

categorie: Marketing en Communicatie

"Lijkt het je geweldig om evenementen te organiseren? Dan volg je de basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie van het NTI. Je leert dan de meest uiteenlopende evenementen te organiseren. Zoals bijvoorbeeld congressen, beurzen, bedrijfsuitjes, voorstellingen, concerten en festivals. Je leert waar je op moet letten bij het organiseren van evenementen en weet de juiste mensen in te zetten. Kies je voor een beroep als evenementenorganisator dan kies je voor een veelzijdig beroep! Start bij het NTI en haal al binnen 12 maanden jouw NTI-diploma!Daarom kies je voor Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie van het NTI:

  • Voordelig lesgeld incl. het beste studiemateriaal
  • U kunt iedere dag starten
  • Begeleiding door een persoonlijke mentor
  • Geen stage
"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Medewerker evenementenorganisatie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.