Thuis Opleidingen

Menu
hbo module internationaal publieksrecht

HBO module Internationaal publieksrecht

	HBO-module Internationaal publieksrecht

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Internationaal Publieksrecht de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Internationaal publieksrecht

categorie: Recht en Juridisch

"Globalisering en samenwerking maken landen steeds afhankelijker van elkaar, waardoor het aantal internationale rechtsregels snel toeneemt. Heb je in je werk te maken met internationale contacten of ben je geïnteresseerd in het internationaal recht? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Internationaal publieksrecht van Hogeschool NTI en leer alles over het volkenrecht, het karakter van de internationale rechtsorde en het recht van internationale organisaties zoals de Verenigde Naties. Na het afronden van deze korte opleiding ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Rechten.Daarom kies je voor HBO-module Internationaal publieksrecht van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit HBO Rechten 
  • Digitale examinering 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Internationaal publieksrecht

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.