Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject maatschappelijk werk en dienstverlening klassikaal

HBO-orientatietraject Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Klassikaal

	HBO-orientatietraject Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Klassikaal

 

Maatschappelijk werk en Dienstverlening studeren met klassikale lessen? Kies dan voor het NTI! Je studeert flexibel, voordelig en met persoonlijk contact!

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Klassikaal

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Wanneer je kiest voor het HBO-oriëntatietraject Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), dan kies je voor een opleiding die volledig in het teken staat van onze samenleving. Je helpt mensen op tal van verschillende manieren. Hoe je dit het beste kunt doen, leer je in dit interessante oriëntatietraject. Je krijgt extra intensieve begeleiding tijdens de klassikale bijeenkomsten. Ook ben je dan volop in de gelegenheid om al je vragen aan je docent te stellen. Vanzelfsprekend studeer je bij het NTI flexibel. Je studeert namelijk waar en wanneer jij dat wilt!Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Klassikaal van het NTI:

  • Klassikale lessen
  • Intensieve begeleiding
  • Inclusief vakliteratuur
  • 30 EC
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.