Thuis Opleidingen

Menu
europees computer rijbewijs ecdl 50

Europees Computer Rijbewijs (ECDL 5.0)

	Europees Computer Rijbewijs (ECDL 5.0)

 

Met de NTI-cursus Europees Computer Rijbewijs ECDL 5.0 haal je het ECDL-diploma. Deze cursus is internationaal erkend voor computervaardigheid.

 

Opleiding Informatie: Europees Computer Rijbewijs (ECDL 5.0)

categorie: Informatica, PC en Internet

"Wil je graag je Europees Computer Rijbewijs halen? Bij het NTI volgt je de laatste variant van deze gewilde NTI-cursus! De NTI-cursus Europees Computer Rijbewijs (ECDL 5.0) volgt de opbouw van het officiële Rijbewijs. Het rijbewijs is de internationaal erkende standaard voor computervaardigheid en is inmiddels ingevoerd in ruim 70% van alle landen in de wereld. Met dit certificaat bewijs je je computerkennis en toon je aan dat je de weg weet op de elektronische snelweg. Waar wacht je nog op? Start vandaag nog met deze nuttige cursus.Daarom kies je voor Europees Computer Rijbewijs (ECDL 5.0) van het NTI:

  • Gratis magazine Tips&Trucs
  • Praktijkgericht met actueel oefenmateriaal
  • Haal in 7 maanden je diploma!

"

 

Studiegids aanvragen: Europees Computer Rijbewijs (ECDL 5.0)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.