Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma maatschappelijk verantwoord ondernemen

Kort HBO-programma Maatschappelijk verantwoord ondernemen

	Kort HBO-programma Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

"Het korte HBO-programma Maatschappelijk verantwoord ondernemen Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent ondernemen met aandacht voor de 3P's; People, Planet en Prosperity. Schrijf je vandaag nog in bij het NTI!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Maatschappelijk verantwoord ondernemen

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Met het korte HBO-programma Maatschappelijk verantwoord ondernemen ontwikkel je een integrale visie op hoe de ondernemer vandaag de dag duurzaam kan ondernemen. Welke invloed heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen op een onderneming? Met dit korte HBO-programma leer je alle aspecten van dit vakgebied met aandacht voor de volgende 3 P’s: People, Properity en Planet. Spreekt dit je aan? Start dan vandaag nog met het korte HBO-programma Maatschappelijk verantwoord ondernemen van het NTI.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Maatschappelijk verantwoord ondernemen van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor
"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.