Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding sport en bewegen

Basisopleiding Sport en bewegen

	Basisopleiding Sport en bewegen

 

Hou je van sporten en organiseren? Start dan nu met de Basisopleiding Sport- en bewegingsleider van het NTI MBO-College. Studeer flexibel en snel!

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Sport en bewegen

categorie: Gezondheid en Welzijn

"Hou je van sporten en bewegen en vind je het leuk om dit voor andere mensen te organiseren? Start dan nu met de basisopleiding Sport en bewegen van het NTI MBO-College! Na afronding kun je bijvoorbeeld aan de slag bij sportscholen, fitnesscentra, sportverenigingen, bungalowparken of campings. Deze oriënterende opleiding is ook zeer geschikt voor mensen die in hun vrije tijd een sportteam trainen of leiden en meer over lesopbouw, theoretische achtergronden en lestechnieken willen weten. Je hebt geen vooropleiding nodig en hoeft geen praktijkdagen bij te wonen of stage te lopen.Daarom kies je voor Basisopleiding Sport en bewegen van het NTI:

  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • NTI-diploma binnen 12 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Sport en bewegen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.