Thuis Opleidingen

Menu
turks voor beginners

Turks voor beginners

	Turks voor beginners

 

Wil jij Turks verstaan, praten en schrijven? Dan ben je bij het NTI aan het juiste adres! Je leert dit namelijk tijdens Turks voor beginners.

 

Opleiding Informatie: Turks voor beginners

categorie: Talen

"Turkije is een bekend vakantieland en de geboorteplaats van een grote groep Nederlanders, en daarnaast in economisch opzicht steeds belangrijker voor Europa. Wil jij daarom een goede spreek- en luistervaardigheid ontwikkelen van deze taal en meer over de Turkse cultuur te weten komen? Schrijf je dan nu in voor de cursus Turks voor beginners van het NTI! Na afronding van deze cursus beheers je ruim 1.500 woorden en uitdrukkingen. Dat betekent dat je over de meeste dagelijkse onderwerpen kunt meepraten, brieven en e-mails kunt schrijven en boeken, tijdschriften en kranten kunt lezen.Daarom kies je voor Turks voor beginners van het NTI: 

  • Praktijkgerichte cursus met cd's
  • Inclusief lesmateriaal
  • Snel en goed Turks leren

"

 

Studiegids aanvragen: Turks voor beginners

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.