Thuis Opleidingen

Menu
office manager

Office manager

	Office manager

 

Wil je graag secretariele vaardigheden aanleren zodat je managementassistent, secretaresse of personal assistent wordt? Volg dan deze cursus zonder stage!

 

Opleiding Informatie: Office manager

categorie: Administratie en Economie

"Wil je gelijk aan de slag met een functie als secretaresse, managementassistent of personal assistent? Begin dan direct met de cursus Office manager. Na deze cursus beheers je alle vaardigheden om een van deze beroepen uit te voeren. Je hebt kennis gemaakt met het beroepsveld en je kunt aan de verwachtingen voldoen van je toekomstige baan. Ook als je je secretariële kennis wilt uitbreiden of hogerop wilt komen, komt deze cursus goed van pas. Bovendien hoef je geen stage te lopen!Daarom kies je voor Office manager van het NTI:

  • Gratis deelname aan ‘Dag van de Secretaresse’
  • Managementassistent worden zonder stage te lopen
  • Certificaat in 9 maanden
"

 

Studiegids aanvragen: Office manager

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.