Thuis Opleidingen

Menu
digitale fotografie

Digitale Fotografie

	Digitale Fotografie

 

Je leert tijdens de boeiende NTI-cursus Digitale Fotografie binnen 12 maanden alles over je digitale camera en hoe je creatieve foto's kunt maken.

 

Opleiding Informatie: Digitale Fotografie

categorie: Creatief

"Houd je van foto’s maken en wil je je stijl van fotograferen tot een hoger niveau brengen? Tijdens de cursus Digitale fotografie leer je alle functies van je camera te gebruiken, waardoor je nog mooiere en betere foto’s kunt maken. Ook leer je hoe je je foto’s eenvoudig kunt bewerken op de computer, van simpele correcties en aanpassingen tot geavanceerde wijzigingen. Aan het einde van de cursus ken je verschillende mogelijkheden van je camera en diverse beeldbewerkingstechnieken.Daarom kies je voor Digitale Fotografie van het NTI:

  • Gratis exemplaar vakblad Zoom
  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 9 maanden
  • Deelnemen kan met elk type camera

"

 

Studiegids aanvragen: Digitale Fotografie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.