Thuis Opleidingen

Menu
start je eigen kledingwebshop

Start je eigen kledingwebshop

	Start je eigen kledingwebshop

 

Heb je altijd al je eigengemaakte kleding willen ontwerpen en deze willen verkopen in je eigen webshop? Volg dan de opleiding Start je eigen kledingwebshop

 

Opleiding Informatie: Start je eigen kledingwebshop

categorie: Detailhandel en Horeca

"Ben je creatief, nauwkeurig en hebt je een passie voor kleding? Werk je bovendien ook graag met je handen? Dan past deze opleiding helemaal bij je! In deze opleiding leer je niet alleen je eigen kleding maken.Je leert deze ook te verkopen in je eigen webshop. En zeg nu zelf: hoe leuk is dat? In de cursus ga je aan de slag met het maken van je eigen kledingpatronen. Vervolgens leer je deze ook uitwerken. Je begint met simpele patronen, waarna deze steeds uitdagender worden. Wanneer je de perfecte kledingstukken hebt gemaakt is het natuurlijk helemaal fantastisch wanneer je deze ontwerpen in je eigen webshop kunt verkopen. Het opzetten en onderhouden van je webshop komt dan ook uitgebreid aan de orde in de opleiding. Hoe maak je je webshop succesvol en belangrijker nog, hoe zorgt je dat dit zo blijft? De antwoorden op deze vragen leer je in deze leuke opleiding!Daarom kies je voor Start je eigen kledingwebshop van het NTI:

  • 1 uur persoonlijk webconsult
  • Dvd met extra uitleg
  • Tijdelijk met gratis boek
    'Succesvol ondernemen voor de zzp'er'
  • Erkende onderwijsinstelling

"

 

Studiegids aanvragen: Start je eigen kledingwebshop

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.