Thuis Opleidingen

Menu
stresscounselling

Stresscounselling

	Stresscounselling

 

Start met deze praktijkgerichte en boeiende thuisstudie van het NTI en word professioneel stresscounsellor. Inclusief lesmateriaal en gratis praktijkdagen!

 

Opleiding Informatie: Stresscounselling

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Geef mensen weer grip geven in een stressvolle situatie? De beroepsopleiding Stresscounselling wordt bij het NTI verzorgd door deskundigen van Stichting Counselling Nederland. Deze opleiding omvat onder andere hoe het menselijk lichaam functioneert en hoe problemen worden gesignaleerd en opgelost. Na afloop weet je hoe je cliënten kunt helpen leren om te gaan met hun alledaagse problemen en kun je als counsellor bijvoorbeeld een eigen praktijk opstarten.Daarom kies je voor Stresscounselling van het NTI:

  • Inclusief 5 gratis praktijkdagen
  • Branche erkend diploma
  • Diploma in 18 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Stresscounselling

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.