Thuis Opleidingen

Menu
hbo module creatieve processen

HBO-module Creatieve Processen

	HBO-module Creatieve Processen

 

"HBO-module Creatieve Processen Wil jij ook leren denken buiten je eigen denkproces? Met de HBO-module Creatieve Processen leer je buiten kaders te denken en te handelen."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Creatieve Processen

categorie: Marketing en Communicatie

"Om vernieuwend te werk te gaan, is het belangrijk om buiten de bekende kaders te leren denken en de gebaande paden te durven verlaten. Spreekt dit je aan of wil je creativiteit binnen organisaties stimuleren en begeleiden? Start dan nu met de HBO-module Creatieve Processen van Hogeschool NTI! Je leert hoe het creatieve denkproces werkt en hoe je creativiteit binnen een groep of organisatie stimuleert en kunt managen. Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar een HBO-opleiding waarin dit onderdeel voorkomt.Daarom kies je voor HBO-module Creatieve Processen van het NTI:

  • 6 maanden
  • 4 EC
  • Module uit HBO Concept & branding
  • Inclusief vakliteratuur
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Creatieve Processen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.