Thuis Opleidingen

Menu
online marketing

Online Marketing

	Online Marketing

 

Wil je graag alles leren over Online Marketing? Tijdens deze praktijkgerichte opleiding bij het NTI leer je o.a. over zoekmachinemarketing en social media.

 

Opleiding Informatie: Online Marketing

categorie: Marketing en Communicatie

"Deze cursus staat bol van de praktijkvoorbeelden en handvatten voor de praktische e-marketeer. De tientallen video’s samen met het leerboek zijn gebaseerd op een zeer ruime praktijkervaring. De planmatige opzet neemt je stap voor stap mee in de veelomvattende wereld van online marketing. Je leert de middelen zoals virale marketing, zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, social media, microsites en de aanbouw van een contentstrategie in te zetten in je eigen succesvolle, online marketingplan. Volgens Patrick Petersen: “Een must voor elke (aankomende) marketingprofessional. Daarom kies je voor Online Marketing van het NTI:

  • Boordevol praktijkcases
  • Met veel ondersteunende video's
  • Inclusief workshop ‘Online marketing in de praktijk’
"

 

Studiegids aanvragen: Online Marketing

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.