Thuis Opleidingen

Menu
teambuilding

Teambuilding

	Teambuilding

 

Wil je gedrag in groepen (beter) leren kennen en om leren gaan met verschillende situaties in groepen? Volg dan nu de cursus Teambuilding van het NTI.

 

Opleiding Informatie: Teambuilding

categorie: Marketing en Communicatie

"Iedereen maakt deel uit van verschillende groepen. Of dat nu op je werk is of in privesfeer. Om zo optimaal mogelijk te functioneren in deze verschillende groepen, volg je de opleiding Teambuilding van het NTI. Je leert gedrag en ontwikkelpunten binnen groepen herkennen en keuzes maken in het belang van de groep. Na afronding van de opleiding heb je kennis van de belangrijkste theorieën en herken je conflicten in de praktijk. Je bent in staat problemen te benoemen en, het belangrijkste, om ze op te lossen!Daarom kies je voor Teambuilding van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 6 maanden
  • Voordelig lesgeld
  • Digitaal examen doen op
    ruim 20 locaties in Nederland
"

 

Studiegids aanvragen: Teambuilding

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.