Thuis Opleidingen

Menu
mbo verzorgende ig verpleeg en verzorgingstehuizen thuiszorg vvt

MBO Verzorgende IG Verpleeg-, verzorgingstehuizen, thuiszorg (VVT)

	MBO Verzorgende IG Verpleeg-, verzorgingstehuizen, thuiszorg (VVT)

 

Wil jij aan de slag in een verpleeg- of verzorgingstehuis? Haal dan nu het juiste diploma voor jouw droombaan! Starten kan elke dag, dus ook vandaag nog.

 

Opleiding Informatie: MBO Verzorgende IG Verpleeg-, verzorgingstehuizen, thuiszorg (VVT)

categorie: Gezondheid

"Past werken in de zorg echt bij jou? En lijkt het je geweldig om in een verpleeghuis, verzorgingstehuis of de thuiszorg te werken? Dan past deze opleiding absoluut bij je. Je werkt met chronisch zieken, revaliderende cliënten of met ouderen. Je probeert de levensomstandigheden voor deze mensen zo aangenaam mogelijk te maken. Is zorgen voor anderen jouw tweede natuur? Maak daar dan nu gebruik van en start met de opleiding MBO Verzorgende VVT!Daarom kies je voor MBO Verzorgende IG Verpleeg-, verzorgingstehuizen, thuiszorg (VVT) van het NTI:

  • Verwacht in 2012
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen
"

 

Studiegids aanvragen: MBO Verzorgende IG Verpleeg-, verzorgingstehuizen, thuiszorg (VVT)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.