Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding zorghulp

Basisopleiding Zorghulp

	Basisopleiding Zorghulp

 

Tijdens de basisopleiding Zorghulp leer je de theorie van de volledige MBO-opleiding. Je hoeft geen stage te lopen. Start vandaag nog bij het NTI!

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Zorghulp

categorie: Gezondheid en Welzijn

"Wil je mensen die verzorging nodig hebben assisteren bij hun dagelijkse werkzaamheden, huishouden en wonen? En kun je aandacht en begrip tonen, samenwerken, overleggen, plannen en organiseren? Dan past de Basisopleiding Zorghulp helemaal bij jou! Voor deze opleiding van NTI MBO-College heb je geen vooropleiding nodig en hoef je geen stage te lopen. Na afronding kun je de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk of direct doorstromen naar de volledige MBO-opleiding. Start daarom nu met deze basisopleiding.Daarom kies je voor Basisopleiding Zorghulp van het NTI:

  • Alleen bij het NTI te volgen
  • Prima doorstroommogelijkheden
  • Gratis studiemateriaal en praktijkdag

"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Zorghulp

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.