Thuis Opleidingen

Menu
mbo module rekenen 3f

MBO-module Rekenen 3F

	MBO-module Rekenen 3F

 

De module Rekenen 3F is verplicht in alle MBO-opleidingen. Haal nu alvast jouw diploma en ontvang vrijstelling voor dit onderdeel in de volledige opleiding.

 

Opleiding Informatie: MBO-module Rekenen 3F

categorie: Administratie en Economie

"Rekenen is voor iedereen die gestart met een MBO-opleiding een verplicht onderdeel. Dat geldt voor alle volledige MBO-opleidingen in Nederland. Het NTI MBO-College biedt Rekenen aan als een losse module. Er zijn twee niveaus van Rekenen, namelijk 2F voor MBO-niveau 1-, 2- en 3-opleidingen en 3F voor MBO-niveau 4-opleidingen. In deze module ga je aan de slag met de vaardigheden van Rekenen 3F. Je kunt indien gewenst, een praktijkdag bijwonen voor extra begeleiding. De kosten hiervoor bedragen € 34,95. Tijdens de praktijkdag worden alle onderdelen behandeld en krijg je feedback op jouw vragen. Je sluit de module af met een digitaal examen. Met het behalen van deze module voldoe je aan de nieuwe wettelijke eisen en ontvang je een waardevol certificaat  Daarom kies je voor MBO-module Rekenen 3F van het NTI:

  • Incl. studiemateriaal
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Studiebegeleiding van jouw persoonlijke mentor
"

 

Studiegids aanvragen: MBO-module Rekenen 3F

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.