Thuis Opleidingen

Menu
coaching

Coaching

	Coaching

 

Wil je aan de slag als een ervaren coach, zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak? Volg dan nu de cursus Coaching van het NTI en start direct!

 

Opleiding Informatie: Coaching

categorie: Psychologie

"Wil je mensen helpen bij hun ontwikkeling? Dan is de cursus Coaching iets voor jou! Zowel op de werkvloer als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zul je mensen de helpende hand bieden. Je bent na het volgen van deze cursus in staat de meest uiteenlopende situaties te begeleiden. Om de vaardigheden van Coaching onder de knie te krijgen, is een praktijkdag bij de cursus inbegrepen. Zo leer je niet alleen in theorie wat het vak van een coach inhoudt, maar doe je ook direct praktische ervaring op.Daarom kies je voor Coaching van het NTI:

  • Inclusief gratis praktijkdag
  • Inclusief studiemateriaal
  • Mogelijheid om een
    HBO-certificaat te behalen

"

 

Studiegids aanvragen: Coaching

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.