Thuis Opleidingen

Menu
hbo integrale veiligheid

HBO Integrale veiligheid

	HBO Integrale veiligheid

 

Binnen drie tot zes jaar je diploma HBO Integrale veiligheid halen? Dat kan door de flexibele studiemethode van het NTI. Start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: HBO Integrale veiligheid

categorie: Veiligheid en Security

"Door het complexer worden van de samenleving en door de mondiale politieke, maatschappelijk en technologische ontwikkelingen nemen bedreigingen voor de veiligheid en leefbaarheid steeds meer toe. Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de toegenomen behoefte aan veiligheid, is een integrale benadering van veiligheidsbeleid en veiligheidszorg noodzakelijk. De HBO-opleiding Integrale veiligheid van Hogeschool NTI leidt je op tot deskundige op dit specifieke vakgebied. Je volgt deze opleiding flexibel en wanneer het jou uitkomt, bovendien kun je bij het NTI gratis 3 jaar langer over je studie doen!Daarom kies je voor HBO Integrale veiligheid van het NTI:

  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 9 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Integrale veiligheid

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.