Thuis Opleidingen

Menu
wijn

Wijn

	Wijn

 

Ben je een wijnliefhebber en wil je graag nog meer leren over wijn? Dan kies je voor de cursus Wijn van het NTI. Schrijf je vandaag nog in bij het NTI!

 

Opleiding Informatie: Wijn

categorie: Creatief

"Ben je een wijnliefhebber en wit je graag nog meer leren over wijn? Dan kies je voor de cursus Wijn van het NTI. Tijdens deze praktijkgerichte cursus ontdek je de verschillen tussen wijn en distillaten. Je leert de achtergrond van wijn kennen, waar worden ze gemaakt en hoe komen de verschillende wijnen aan hun naam. Wil je graag anderen adviseren welke wijn zij het beste kunnen drinken? Dan volg je de cursus Wijn van het NTI. Het NTI werkt hiervoor samen met De Wijnstudio. De Wijnstudio heeft voor deze cursus exclusief de lessen samengesteld en verzorgt ook een gratis praktijkavond! Na afloop van deze cursus ben je een professionele wijnkenner!Daarom kies je voor Wijn van het NTI:

  • Lesgeld inclusief praktijktraining
  • Examengeld is in het lesgeld inbegrepen
  • Internationaal erkend diploma

 "

 

Studiegids aanvragen: Wijn

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.