Thuis Opleidingen

Menu
hbo minor arbeids en organisatiepsychologie

HBO minor Arbeids en organisatiepsychologie

	HBO-minor Arbeids- en organisatiepsychologie

 

"Benut personeel beter met HBO-minor Arbeids- en organisatiepsychologie De HBO-minor Arbeids- en organisatiepsychologie van het NTI kan helpen in het verbeteren van de slagkracht van jouw organisatie. Profiteer direct!"

 

Opleiding Informatie: HBO-minor Arbeids- en organisatiepsychologie

categorie: Psychologie

"Wil je het personeel in jouw organisatie beter benutten? Door de medewerkers op de juiste plaats in de organisatie te zetten, worden de persoonlijke capaciteiten optimaal benut. De HBO-minor Arbeids- en organisatiepsychologie van het NTI is onderdeel van de volledige HBO-opleiding Toegepaste Psychologie en kan helpen in het verbeteren van de slagkracht van organisaties. Na succesvolle afronding van de HBO-minor Arbeids- en organisatiepsychologie ontvang je een wettelijk erkend certificaat van Hogeschool NTI. Start vandaag nog!Daarom kies je voor HBO-minor Arbeids- en organisatiepsychologie van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-minor Arbeids- en organisatiepsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.