Thuis Opleidingen

Menu
zelf kleding maken

Zelf kleding maken

	Zelf kleding maken

 

Leer je eigen kleding en mode maken met deze leuke en creatieve NTI-cursus! jJe leert met zeer veel contact met mede-cursisten, je mentor en docent!

 

Opleiding Informatie: Zelf kleding maken

categorie: Creatief

"Wil je graag weten hoe je zelf kleding maakt en heb je dit altijd al willen doen? Niet alles wat in de winkel ligt is qua vorm geschikt voor ieder persoon. De kledingtrends in de winkels laten soms ook te wensen over, waardoor je overal hetzelfde (dure) aanbod hebt en je goed moet zoeken voordat je iets vindt wat bij je persoonlijkheid past. Wil je iets unieks maken voor de helft van de prijs, of wil je zelfs een eigen kledinglijn ontwerpen? Dan is de cursus Zelf kleding maken een perfect begin!Daarom kies je voor Zelf kleding maken van het NTI:

  • Alles over technieken, materialen en fournituren 
  • Inclusief startpakket met patronen
  • Flexibel studeren 

"

 

Studiegids aanvragen: Zelf kleding maken

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.