Thuis Opleidingen

Menu
hbo module internationale handelsbetrekkingen

HBO module Internationale handelsbetrekkingen

	HBO-module Internationale handelsbetrekkingen

 

In korte tijd je kennis vergroten met een HBO-module Internationale handelsbetrekkingen van Hogeschool NTI. Schrijf je vandaag nog in!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Internationale handelsbetrekkingen

categorie: Administratie en Economie

"Wil je werken in een bedrijf dat grensoverschrijdend opereert of heb je zelf buitenlandse contacten? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Internationale handelsbetrekkingen van Hogeschool NTI en zorg dat je zowel de risico’s als de kansen goed kunt inschatten! Je leert in korte tijd hoe de vermogens- en valutamarkten werken en hoe de actuele situatie in landen waarmee je handelt je bedrijfsresultaat kan beïnvloeden. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar een HBO-opleiding waarin dit onderdeel voorkomt.Daarom kies je voor HBO-module Internationale handelsbetrekkingen van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 5 EC
  • Module uit verschillende erkende HBO-opleidingen
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Internationale handelsbetrekkingen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.