Thuis Opleidingen

Menu
office

Office

	Office

 

Leer op je eigen manier alles over Word, Acces, Excel en Powerpoint tijdens de praktijkgerichte cursus MS Office. Snel en voordelig studeren bij het NTI.

 

Opleiding Informatie: Office

categorie: Informatica, PC en Internet

"Wil je nog beter leren omgaan met Microsoft Office? Of je nu een beginner bent of je basiskennis wilt verstevigen, je bereikt je doel met de cursus Office van het NTI, waarin je leert werken met de veel gebruikte programma’s Word, Outlook, Excel en PowerPoint. In het praktijkgerichte lesmateriaal wordt gebruik gemaakt van de unieke Visual Steps-methode waarmee je eenvoudig, zelfstandig en in je eigen tempo de lesstof behandelt. Na afloop van deze cursus ben je in staat om op professionele wijze met deze vier programma’s om te gaan. Schrijf je daarom nu in!Daarom kies je voor Office van het NTI:

  • Gratis magazine Tips&Trucs
  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 6 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Office

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.